• Organitzadors

 • Benvinguts a RIC2021.CAT

  L’equip d’organització de RIC2021.CAT Catalunya-Pirineus us dona la benvinguda a una de les destinacions de barranquisme més interessants del Pirineu oriental. Us volem presentar als canyons de "Catalunya-Pirineus" en els seus millors moments. Estiu 2021, del 2 al 11 de juliol. Exploreu la regió de “Catalunya-Pirineus” i les seves belleses secretes.

  La capital de Catalunya és Barcelona, ​​molt ben comunicada i és un lloc ideal per combinar esport, sol, platja, muntanya, gastronomia i vacances culturals. El camp base del RIC2021.CAT es troba al poble de "Sant Joan de les Abadesses", a 1h30 'de Barcelona en cotxe, on es pot gaudir: nou dies de barranquisme, naturalesa pura, relax, exploració, història, tradició , menjar, vi, música i moltes coses més! "Sant Joan de les Abadesses", a "Vall del Ter", situat al nord de Catalunya, al Pirineu, és molt a prop de la frontera francesa i està situat estratègicament a pocs quilòmetres de la "Vall de Núria", el "Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser ", l'Espai d'Interés Natural de l'Alta Garrotxa", l'Espai d'Interès Natural de les Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt

  El camp base es troba molt a prop dels canons més bonics de Catalunya-Pirineus. A només 31 km del "Torrent de la Corba", a 32 km de "Freser Superior", a 33 km de "Gorges de Núria", a 35 km de "Salt de Sallent" i "Torrent de les Cavorques", a 40 km de "Sant Aniol "I" Les Canals ", a 53 km del" Pas de l'Escalell "...

  Les condicions d’aigua i el clima són la millor combinació. Equips d’alt nivell en la majoria dels canons. Menjar tradicional d’alta qualitat i un munt d’allotjament amb moltes instal·lacions addicionals a prop dels canons més importants. L’organització del RIC2021.CAT ofereix a qui vulgui un allotjament de baix cost al camp base durant el RIC 2021.CAT Catalunya-Pirineus.

 • Imatge equip

  Quan la passió pel barranquisme us uneix a qualsevol part del món (foto: RIC Colòmbia 2019).

Reunió Internacional de nou dies amb activitats, conferències i tallers


Registra't

 • L’objectiu d’aquesta trobada internacional és reunir aficionats al barranquisme d’arreu del món

 • Canyon MasterClass

 • Sant Joan de les Abadesses

  La població de Sant Joan de les Abadesses es troba situada a la comarca del Ripollès a 775 m d'altitud sobre el nivell del mar. Ocupa el centre d'una vall del Prepirineu, travessada pel riu Ter i encerclada per muntanyes altes com les de la Serra Cavallera.

  El terme municipal té una extensió de 53.41 km2 i limita amb Ripoll a l'oest, Vallfogona del Ripollès al sud, la Vall de Bianya i Sant Pau de Segúries a l'est, Camprodon al nord i Ogassa al nord-est.

 • Vols assistir?